25 Mart 2013 Pazartesi

Uzaylılar Varmı? Uzaylılar Gerçekmi? Uzaylı Nedir?


ABD’li UFO araştırmacısı Jeff Peckmann, basın toplantısında bir uzaylı videosu gösterdi… Uzmanlar, görüntü için ‘Kesinlikle gerçek’ dedi.
Uzaylıların varlıgı kanıtlandı, uzaylı varmı diyenlere yeterli bir cevap olur sanırım, uzaylılarla yaşamaya alışmamız lazım …
“Evrende yalnız mıyız?” ya da “Aramızda uzaylılar var mı?” gibi insanoğlunun kafasını kurcalayan sorulara cevap, ABD’den geldi. UFO araştırmacısı Jeff Peckmann, düzenlediği basın toplantısında bir uzaylının yer aldığı videoyu gazetecilere gösterdi. Dünya Dışı Varlıklarla İlişkiler Komisyonu Başkanı Peckmann’ın gösterdiği ve 17 Temmuz 2003 tarihinde Nebraska’da Stan Romanek adlı bir adamın kızıl ötesi kamerayla çektiği görüntülerde, 1 metre 20 santimetre boyunda dünya dışı bir varlık somut olarak görülüyor.

‘ARTIK ALIŞSAK İYİ OLACAK’
Videoda, uzaylı olduğu öne sürülen bir yaratık bir gece yarısı bir evin penceresinden içeri bakıyor. Filmi inceleyen Colorado Film Okulu uzmanları ise görüntülerin kesinlikle gerçek olduğunu, herhangi bir montaj hilesine rastlanmadığını açıkladı. Önümüzdeki günlerde uzaylılarla ilgili başka kanıtlar da yayınlayacağını belirten Peckmann, artık uzaylılarla yaşamaya alışmamız gerektiğini dile getirdi.
Takvim


Kaynak: Uzaylıların varlıgı kanıtlandı uzaylı varmı diyenlere yeterli bir cevap 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder