26 Mart 2013 Salı

Mustafa Cecelinin esi Kimdir, Mustafa Ceceli ve esi Sinem ceceli Kimdir,


Mustafa Cecelinin eşinin adı Sinem Cecelidir . Sinem ceceli Tasarım mühendisi ve Mustafa cecelinin en büyük destekcisidir. Sinem ceceli hakkında  tam bilgiye ulaşamadık. Ceceli ailesi fotoğraflardan anladığımız kadarıyla 2008 yılında evlenmiş basından uzak kalmayı tercih eden mutlu bir ailedir. Sinem ceceli ve Mustafa ceceli evliliklerini magizin ekranlarından uzak yaşamak için her türlü tedbiri alıyor magizincilerin bulunduğu ortamlardan uzak duruyorlar. Mustafa cecelinin kendi konserinde sinem ceceli nin doğum gününü kutlamış Eşine olan sevgisini söylediği sözlerle göstermiştir.
Mustafa cecelinin hayatı,Mustafa ceceli kimdir? Mustafa cecelinin eşi ve Mustafa cecelinin hayatı
Mustafa ceceli sinem ceceli ile evli ve şuanda 32 yaşında ülkemizin en meşhur aranjörlerindendir.
Sezen aksunun da aranjörlüğünü yapmış olan Mustafa ceceli 26 yaşında çok genç bir aranjör olmasına rağmen tüm müzik piyasasının peşinden koştuğu biri haline gelmiştir. Mustafa cecelinin önlenemez yükselişinin nedeni düzenlediği her her şarkı müzik piyasalarını kasıp kavuruyor ve en çok dinlenen şarkılar listesine giriyor durum böyle olunca Mustafa cecelide müzik piyasasının aranan aranjörlerinden biri hatta en önemlisi konumuna geliyor. Mustafa ceceli yi yakın zamanda ülkemizde tanımayacak insan kalmayacak. Aranjörlüğünü yaptığı bazı sanatçı ver şarkıları yazalım bakalım hangisini bilmiyorsunuz. Sezen aksunun Gidemem şarkısı, hükümsüz ve ikili delilik şarkıları – Emel Müftüoğlu’nun Eğlenilecek kızlar evlenilecek kızlar – Burak kut un komple şarkısı – Kenan doğulu’nun da çakkıdı şarkısı gibi şarkıların aranjörlüğünü yapmıştır. Tahmin ettiğimiz gibi bu parçaların çuğunu biliyorsunuz ve bazılarını beklide dilinizden düşürmüyorsunuz. Böyle bir aranjörün bu piyasada olması ve henüz 26 yaşında olması sizinde dikkatinizden kaçmamıştır.
Müzik piyasasında kendisine hacı diye hitap ediliyor ve bu hacı hitabını ilk ortaya atan konserlerinde yanında klavyesiyle eşlik ettiği sezen aksu dur. Sezen aksu ceceli için ‘’ Sarıya boyalı saçlarına, aykırı görüntüsüne bakmayın o bir hacı. Kaç defa hacca gitti geldi, galiba çok günah işlediği için kendisini affettirmeye çalışıyor’’ Ceceli hacı lakabından hiç şikayetci değil hatta kartonet kapaklarında adı yerine bu lakabı geçiyor .
Mustafa ceceli veterinerlik fakültesinde okurken  3 sınıfa geldiğinde veterinerlik hekimliğini bırakıyor ve işletme bölümüne kaydoluyor. Öğrencilik döneminde müziğe ilgi duyan ceceli besteler yapmış ve kendine ait bir grup bile kurmuştur.  Hacılığı ile değil de müzik piyasasındaki başarısıyla anılmak isteyen Mustafa ceceli daha önce annesin hacca gitmeyi çok istediğini babasının işlerinin yoğunluğundan annesine eşlik edemediği için kendisinin gittiğini ama bunları söylemenin riyakarlık olacağını övünmek olacağını düşündüğü için rahatsız olduğunu dile getiriyor.
Mustafa ceceli 1980 de Ankara dünyaya gelmiş müziğe olan ilgisi ise çok küçük yaşlarda başlamıştır. Mustafa ceceli birçok ünlü ismin aksine 6 yaşında piyano ile tanışmış 2 yıllık piyano eğitimi almıştır.  Kariyerine 2003 yılında başlayan Mustafa ceceli ilk olarak İstanbul a gelmiş ve Cenk erenin vokalisti Merih Ermakastar’ın şarkılarına düzenlemeler yaparak aranjörlük yapmaya başlamıştır.
2008 yılında Samsun Demir’in tekfini kabul etmiş ve ENBE orkestrası albümün e konuk sanatçı olarak katılmış Unutmam adlı şarkıyı seslendirmiş ve bu seslendirmesi sonrası En iyi çıkış yapan solist ödülüyle birlikte Power Türk müzik ödüllerinde en iyi çıkış yapan video klip ödülünü aldı. Unutmam şarkısındaki eşsiz ve benzersiz yorumu ile Mustafa ceceli solistlik kariyerine başlamış oldu. Kral tv müzik ödüllerinde Yılın en iyi çıkış yapan şarkısı ve yılın en iyi çıkış yapan sanatçı ödüllerini aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder